..Proč..

..Proč..

Anotace: nevim, zkrátka věčná otázka...

Proč mlčím,
nejsem veselý?
Proč brečím,
jsem ti vzdálený?
Proč ticho,
ve tvé společnosti?
Proč jekot,
v mém srdci?
Proč otázka.
Osud mě týrá?
Proč láska,
mé srdce svírá?
Autor Dindane, 26.08.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí