V podzemce

V podzemce

Anotace: To mě dnes napadlo při čtení výstražných nápisů v metru.

ROZBIJTE SKLO, A STISKNĚTE TLAČÍTKO !
( ZNEUŽITÍ SE TRESTÁ )
Rozbiju sklo svojí samoty,
a stisknu tlačítko citů.
( Dokáže to jeden ze sta. )

NEOPÍREJTE SE O DVEŘE !
Opřeme se jeden o druhého,
a nemusíme oporu hledat.
( Jen když mi Tvoje srdce otevře. )

UKONČETE NÁSTUP, DVEŘE SE ZAVÍRAJÍ !
Když miluješ,
musíš riskovat.
( Jen někteří jsou nesvázaní. )

VYSOKÉ NAPĚTÍ, ŽIVOTU NEBEZPEČNO !
Hledám vysoko na obloze,
a pak skočím,
abych shořela ve Tvém srci.
( A tam je doufám nekonečno. )
Autor spare, 26.08.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nápaditá inspirace

28.08.2007 17:15:00 | Joseline

Tyhle myšlenky mají váhu,báseň se moc povedla! ;-)

26.08.2007 16:56:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí