Nekonečná vteřina

Nekonečná vteřina

Anotace: Někdy by člověk ten čas nejraději trochu popohnal...

Kdo ví jak dlouhá vteřina je bez tebe?
Vidím tě všude a smutno mi je.
Rozumí mi ten, kdo ví jak zklamání zebe...
Zavoláš? Kdo ví?!
A

naděje
taje...
Autor Dádinka, 26.08.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí