Prokletý ráno

Prokletý ráno

Anotace: Po noci, která hodně změní... (Prostě o tom, jaký jsou ráno po.)

Až se ráno prubudíš,
nehledej mně, vždy´t víš,
rána po jsou mizerný,
svý city hoď radši do sběrny.

Po noci, která hodně změní,
zákonitě přichází rozednění.
A s novým dnem přicházíš nový ty,
s jinymý názory, pocity.

Slunce jak transformační činidlo,
vše tak krásné skončilo.
Po nádherném snění,
přichází tvrdé probuzení.

Paprsky přináší mizivé výherní kolo,
toho co bylo a možná, že nebylo.
Soutěžící už roztáčí štěstěny kolotoč,
tak se jen toč, toč, toč.

Jazýček se zastaví,
kdepak ho vidí?
Copak, že iluzovaný hráč sklidí?
Kdopak to tuší?

Ano a hráč číslo 2 vítězí. Blahopřejeme, vyhrál jste citový bankrot.
Autor sad_girl, 26.08.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je hrozně krásné...
Ostatně jako všechny tvé výtvory.Ale tenhle má v sobě něco dokonalého, jedinečného.
Ty víš, co jsem psala, obdivuju všechna tvoje díla, protože každé z nich má něco do sebe. :) Krása prostě :)

26.08.2007 20:28:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí