Láska z netu

Láska z netu

Anotace: Báseň o tom, jak láska přes internet, jakýsi fenomén některých mladých lidí dneška, může být zrádnou věcí, která bolí. (Pokus o modernější poezii :)

Když píšeš mi psaní,
já rozplývám se nad ním,
když pak uslyším dingdong z repráků.

Já nevím kdo jsem,
já slova jen těžko sháním,
když dívám se na světla z baráků.

Ty mi píšeš, že mě máš ráda,
však jak jinak by to mohlo být,
když na ICQ mi teď bliká zpráva:
Chci tě hochu pohladit.

Když tohle přečtu,
celý svět se se mnou točí
a celým srdcem chtěl bych říct:
Lásko nová, z internetu,
ty jsi moje a nic víc.

Pak když týden nenapíše,
smutně se mi žije
a moje srdce puká žalem,
co se časem smyje.

Už nikdy nechci s ní nic mít,
říkám si, když setřu slzy,
láska z netu je jak snít
a člověka to potom mrzí.
Autor Anxiety, 26.08.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný-to se ti povedlo.-a láska ta přijde jiná taková kterou chytneš za ruku a půjdete třeba na colu.

22.03.2008 21:34:00 | igniss

dost zajímavej nápad a i pěkně ztvárněnej...

29.08.2007 17:50:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí