! Dangerous ! / ! Nebezpečná !

! Dangerous ! / ! Nebezpečná !

Anotace: 43) I've imagined, that when something's wrong, also a love can be turned into a hateness... /anglicky + český překlad, volný/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

ěščřžýáíéů

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! Dangerous !!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Now I see your fear in mind and heart,
But my dear it’s just only a start.
You will know my intentions very soon,
So prepare yourself for the doom.

You were only a bad boy,
But I’m just a demon,
I’m not anybody’s toy,
But very dangerous lion!

You wanted to take my heart
To break it to hurt me.
Now you should be scared
Of my anger, it’s free!

I know you’re frozen inside.
Let you find a place to hide.
I’m nearly and coming closer
Quickly as a hungry monster.

You were just only a bad boy.
But where’s your cruelty now?
What have you done and how?
And what have you done now?

You’ve started playing the dangerous play,
But now you’re afraid of every next day.
You thought you’d tear me apart,
But you’ve failed just in this part.

You were only a bad boy,
But I’m just a demon,
I’m not anybody’s toy,
But very dangerous lion!

.

! Nebezpečná !

Cítím ten strach v nitru tvém,
Však drahý, je pouhým začátkem.
Mé úmysly poznáš velice brzy,
Připrav se na dílo zkázy.

Byls pouze hochem zlým,
Ale já jsem démonem temným.
Začínal sis se mnou hrát,
Jsem lvem, co tě přijde rozervat.

Chtěls mi vzít srdce mé,
Vrátit mi ho na dvě části zlomené.
Teď by ses mněl bát, a hodně,
Mého hněvu, již je na svobodě!

Vím, že strnuls uvnitř.
Skryj se, uteč pryč.
Monstrum je stále blíž,
Chce ukojit hladový chtíč.

Byls pouze hochem zlým.
A kde je tvá krutost nyní?
Cos udělal a způsobem jakým?
A cos udělal nyní?

Začals hrát nebezpečnou hru.
A teď se bojíš každého dnu.
Že mně rozerveš, sis myslel.
Ale že selžeš, tos nevěděl!
Autor Nikytu, 27.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Yes, of course. Because in english it's original.

29.08.2007 16:05:00 | Nikytu

In English it sounds better:-)

28.08.2007 14:08:00 | Niké

...být dotyčným začínám se bát ...

27.08.2007 13:44:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí