Děkuji ti, že jsi

Děkuji ti, že jsi

Anotace: Tohle není ani tak báseň... Ale vyznání to je, pro mojeho milovaného človíčka :-* je mi jedno jak to kdo ohodnotí, důležité je pro mě to, co je tam napsané a pro koho :)

Udělal jsi mě nejšťastnější holčičkou na světě
Zahnal jsi mé noční můry.
Pomohl jsi mi zapomenout na smutek.
Jen ty jsi mi dal pocit,
že jsem to nejlepší na tomto světě.
S tebou se cítím jako královna.
Když se ti dívám do očí,
jsem konečně celá,
bez jediného šrámu na srdíčku
a všechny kouský mé duše
spojuje ten krásný cit - láska.
Ty jsi celý můj svět,
nový vysněný život,
který nadobro zahnal ten starý.
Chtěla bych s tebou být každý moment.
Nemusím si s tebou povídat,
ani se s tebou mazlit.
Stačí mi to, že jsem s tebou.
Slyším, jak ti buší srdce
a cítím tvůj dech.
Tohle je má milovaná hudba.
Znamená to totiž,
že tu stále jsi a stojíš při mně.
Znamená to, že moje štěstí ještě nekončí...

Děkuji ti, že jsi.
Miluji tě k zbláznění :)
Autor Nessy, 27.08.2007
Přečteno 1458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí