...

...

Anotace: nemám název, nevím jak to pojmenovat, snad Návrat?

Tvé dlaně,které jsem kdysi na svém těle měla,
Byly silné, byly moje, já Tě chtěla….

Pak jiná odvábila Tvoje srdce,
Mě zbyly oči pro pláč,jen slzy plodily,
Přála jsem Ti to, milovala jsem Tě přece,
A bolest a stesk se v mém srdci kupily.

Teď jsi zase se mnou,
Strach obestírá moji duši,bojím se,
Můžeme společně dál jít ve dvou,
Je to jak jít sama po římse.

Mít strach z velkého pádu,
Jet jak lodí,padat z vodopádu.

Teď ale pochybnosti stranou,
Moje srdce pro Tvé bije,
Je to pro mě věcí danou,
Venku prudký déšť, stále lije.

Miluju Tě, tím to je,
Že Ti stále věřím,
Protože ten kdo miluje,
Neutíká k otevřeným dveřím.

Miluji Tě miláčku
Autor stekatko, 27.08.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí