chci tě

chci tě

Anotace: někdy je lepší být sám a mlčet.....

Krásou bych nazval tvůj úsměv,
krásou bych nazval tvoje ňadra,
rozkoš a slast jemných dotyků,
bolesti ztracených dnů,
nazval bych vše láskou.

jen vzpomínkou má zůstat včerejší den,

ponořím se do noci plné hvězd,
vzpomínky na tvou tvář,
na steny a tvůj hlas,
na tvoje pohyby...

Je sen být s tebou??
Ptám se jestli sen stárne,
ptám se i dnes,
přeji si aby bylo méně lži,
Autor Rbb, 27.08.2007
Přečteno 680x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nejsi to ty, nejde to ze srdce

28.08.2007 23:57:00 | -------------

Krásná

27.08.2007 13:16:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí