smutno

smutno

Anotace: ...

Je mi smutno, ruka s prstýnkem točí,
Myslím na Tebe, na Tvé krásné oči.

Copak asi děláš,kde se touláš,
Jestli na mě myslíš,po ulicích se mi loudáš.

Stýská se mi, protože nejsme spolu,
Koukám na hvězdy , pak na zem, tam dolu.

Co najít tam na zemi chci?Sama nevím,
Jen přemýšlím a o myšlenky se dělím,

S kým?se svým druhým já,
Kdo ti tohle poví, kdo ti tohle dá?

Nejsem tvoje hvězda, jsem jen poblouznění,
Brouzdám v tvém snu, myslíš, že to tak není?

Lásku mi chceš dokazovat,laskat moje srdce,
Jen přestaň mi ubližovat, miluj mě přece.

Chci cítit tvoje teplo blízko sebe,
Chci s tebou hledět na hvězdy, na to noční nebe,

Chtěla bych, abys moje tělo zahříval,
Abys na mě občas myslíval,
Abys najevo své city dal.
Autor stekatko, 27.08.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové pocity znám a jsem ráda, že mé snění už je realitou, život je hned jiný :)

27.08.2007 19:57:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí