21 gramů

21 gramů

Anotace: Vite jak se váží lidska duše?Daniel to ví...Zeptejte se ho.

Nestihnu utéct..
A ty mě dostihneš..
Ruku natáhneš...po mé ruce.
/Vem si jí.
Prosím, dám Ti jí na památku.
Jen srdce mi tu nech./

Ale Tobě ruka nestačí..
Chceš mít vše.

A tak když mě opouštíš,
nejsem to už já.
Má duše zvážená
a ty se nestydíš.
Autor Gabriel - Sinóda, 27.08.2007
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: trrtrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí