Pojď už spát

Pojď už spát

Anotace: A medvídka si tentokrát neber..

Pojď už spát

Zhasni to světlo a pojď už spát
Chci jako tehdy s tebou usínat
Chci abys mě v náruči dřímal,
hladil mě,mé vlasy,tváře mi líbal
Schovej se ke mně pod peřinu
Ochutnej sladkou vášně medovinu
Chci si s tebou prostě ještě hrát
dřív než začneme každý sám usínat
Zahřej mě-moje tělo i srdce,
chci s tebou spát ruku v ruce,
Tak zhasni světlo a pojď už spát
Já tvojí láskou chci se nechat hřát
Autor shaakti, 28.08.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super!

30.08.2007 18:29:00 | lostris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí