Skoro pohádka

Skoro pohádka

Anotace: Bylo to hrozně hezký a zároveň hrozně hrozný období! Pokuste se kdyžtak napsat svůj názor...

Snad přál nám tehdy i sám podzim,
v barvách listí jsme tu svoji našli.
Postavils zeď a za ní si nás zazdil,
spolu se nemohlo, jen vedle sebe jsme šli.

V tvém domě už visela cedule "Reservé"
je tak příjemná až lze věřit stěží,
ona ti prý kůži z těla neserve.
Celá zmatená začala já chápat, o co tady běží.

Statisíce slov s nádechem kruté lži,
já věřila, chtěla Tě a chtěla víc,
jsme zločinci, jen tu pravdu pozři,
ty nechtěls jít naší cestě vstříc.

Já byla schopná ladit pravdu na každý způsob,
jen abys měl mě rád, jen abys byl se mnou tu.
Výsledek? "Nemůžu ji opustit, tak se nezlob!"
Já chtěla Tebe, né kus tvého blahobytu!

A co teď? Jak pak se máme nyní?
Zhnusená bloudím městem, doufajíc, že Tě nepotkám.
Stále objímáš ji, tedy alespoň se to míní.
Od té doby nemám ráda prince a nevěřím pohádkám!
Autor Niké, 28.08.2007
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyjádřeno dokonale...

28.08.2007 11:41:00 | už ne pernikova princezna

...kdo to nezažil nepochopí ...nesmutni, nestál za to!

28.08.2007 11:39:00 | Jiparo

Uf- mám dojem, že tenhle pocit má spoustu lidí, ale málo těch, kteří to takhle výstižně vyjádří...

28.08.2007 11:17:00 | Ceraa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí