Miluji tě

Miluji tě

Miluji tě není to žádná lež
Na důkaz postavím věž
Miluji tě a nejsou to jen slova
Chci ti to říkat znova
Miluji tě jen díky tobě žiji
A bez tebe zemři

Potkali jsme se jen tak
Možná to byl jen zázrak
Ale pro mě to je mnohé
Láskou nepoznané
Jsem s tebou šťastná
Každá chvíle s tebou je vzácná

Tahle láska je věčná
Na tři závity uzamčená
Klič nikomu nedáme
A jen tak se nevzdáme
Jsem pro sebe stvoření
Od světa druhých uzamčeni

Miluji tě nejsou to lži
A nechci to mlžit
Ať to ví všichni
Miluji tě a co má být
Nechci jen snít
Miluji tě a nevzdám se

Jsme pro sebe stvořeni
Jako ty dvě hrdličky
Budeme spolu navěky¨
Dokonce zemření
Tak jsme si to slíbily
A nepochybily
Autor Bianka dela Richi, 28.08.2007
Přečteno 714x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí