Amok

Amok

Anotace: ztracená láska

AMOK
(Michalovi)

Až jednou se mě budeš ptát,
co ten trn v mém srdci dělá,
já budu si potom přát,
ať je sobota a ne středa

Mé páteční slzy nesmyješ ničím,
ještě doteď uvnitř mě všechno křičí

Okno do Tebe rázem zavřelo se,
schody do nebe
a zase mé slzy na podnose

Kudlu do zad zasadil jsi,
i když jen pomyslnou,
nevím,
zda býti tvou ženou,
všude jen smutno a samota
Autor Véjinka, 28.08.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

bolí mě to..

02.09.2007 19:04:00 | veronika

Chápu dobře obsah, mám jistou myšlenku, jako by mi to něco připomínalo.

28.08.2007 18:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí