Šílím po tobě..

Šílím po tobě..

Anotace: ... bože, po 8mi měsících sem byla zase u tebe v náručí... škoda, že to nemůže být navždy... Jak zjistím, že mě ještě miluješ...??

..a teď, když sem ti seděla na klíně,
celýho jsem tě chtěla..
Když hladil si mě jemně
skoro jsem se chvěla.
Chtěla jsem se otočit a začít ě líbat,
ale to bych pak musela tě i svlíkat..ale to nešlo..
A co já vím co ty? Co všechno bys dovolil?
Jestli bys mě zastavil nebo mi to povolil?
Ale já tu odvahu jednou najdu,
prtože být vedle tebe, dotýkat se tě a nesmět políbit..?
...To dohromady nejde!
Možná, kdyby jsme tam seděli sami, udělala bych to,
protože to nutkání jsem měla -
a tolik sem tě chtěla.
Podlehnout sama sobě, tomu pocitu-
- Milovat se s tebou!
Autor Jean89, 28.08.2007
Přečteno 781x
Tipy 1
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vau... nezbývá než tomu chlapci závidět =DD

31.08.2007 15:40:00 | Hradečák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí