Koloběh

Koloběh

Anotace: Píšu to o sobě, ale vím, že takových je nás mnohem víc.

Dal si mi lásku,
dal si mi štěstí,
dal si mi nekonečně krásný orgasmus.
Dal si mi děti,
dal si mi domov i spoustu všedních radostí.

Vzal si mi naději,
vzal si mi víru, pocit a jistotu.
Pocit, že nezvládám tu strašnou díru,
prázdnotu.

Našla jsem opět lásku,
našla jsem štěstí,
našla jsem nekonečně krásný orgasmus.
Našla jsem milování, splinutá těla,
našla jsem víc než jsem měla.
Našla jsem zoufalá opět slovo - MILUJU
Našla jsem Tebe - DĚKUJU
Autor Pišák, 29.08.2007
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný návrat, ti moc přeju, čauky 1*

04.12.2007 14:30:00 | cevert

Tak to má být...

07.10.2007 19:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí