Láska je kýč

Láska je kýč

Anotace: ...Já ztrácím vkus

Přijď ke mně blíž...

Z dáli zní tóny klavíru,
má náruč tobě na míru.
Rtuť lásky stoupá stále výš,
přidává na obrátky...

Žijeme spolu v éteru,
kde vystavujem nádheru.
Vím, že ti mohu dát i víc,
přesto se držím zpátky...

Tak pojď už blíž.
Odhoď své zábrany...

Já jsem ten klíč,
láska je kýč...
/Já ztrácím vkus./

Spoutám tě pouty z papíru,
já nespoléhám na víru.
Drží tě u mě něco víc,
snad budem spolu věčně.

Nic neděje se náhodou,
rybí ví,proč žijí pod vodou.
My dva vímě - zemře jeden z nás,
Láska však žije.Nekonečně.

/Tak pojď už blíž,
než zmizím v dál.
Ty jsi můj král.../
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak mladý stavitel a tak krásný most. Gratuluju.

29.08.2007 11:40:00 | danaska

Líbí se mi moc, jak je napsaná.Nejlepší(100) ale nechci dát a výborné(80) mi přijde málo, tak nehodnotím vůbec:)

29.08.2007 11:08:00 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí