??

??

Anotace: jsem zmatená

po dlouhé době jsem zase začla milovat
ale budoucnost růžovou si nezačnu malovat!
ty mi dáváš svoji lásku
já náš vztah zas dávám v sázku!
říkáš že mě miluješ
odpust...
ale já tohle říct nedokážu!
bojím se konce i když jsme teprve na začátku
odpust že k tobě jsem tak chladná
dáváš mi vše...
štěstí naději a lásku
nechci víc náš vztah dávat v hloupou sázku!
dej mi čas to jediné ted potřebuju
nemysli si že tě nemiluju!
tak to není mám tě strašně ráda
ale bojím se konce kdy ukážeš mi záda!
strašně ráda budu tvou jen mě neubliž prosim!!!
Autor Deniska, 29.08.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí