jsi sen

jsi sen

Anotace: snem jses stala a já sním i za bíleho dne

Touha , láska, chtíč,
chtíč, touha a láska.

Odrazem v okně spatřím tvou krásu,
zahalenou do roucha noci,
opakem dnešního dne bude noc,
noc plná pohybu, potu a slasti,
závojem utajená je naše touha.

Ponořen do tebe,
propletená naše těla,
co bys vlastně chtěla?

Hříchem, jak se káže,
jsi můj sen, můj život,
nikdo mi tě nevymaže...
srdce skládá pro tebe rým

Jsi jako ta růže,
krásná a voňavá,
kdo mi však pomůže?
Když trny tenhle květ má.

Kapkou krve potřísnil jsem,
tebe lásko má, či dnes jsi?
Má? Či ničí??

Můj sen o tobě mě zničí….
Autor Rbb, 29.08.2007
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo sny umí být tak.....mršky jedny

29.08.2007 13:01:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí