jen

jen

Anotace: touha

smuten odcházím, neotáčím se,
vzpomínkou se loučím, nic neslyším,
neptám se kde jsi, žít se nedá,
nemyslím, netančím za paprsku luny
na louce pod stromem lásky

nejsem, nechci , nemám sílu,
bolest vnímám, mlčím,

voláš- mlčím,

krásou změní se zítřejší den,
hloubka lásky jsme jiní,
jsi jako voda, nesmím tě mít,
nejsi má a já nejsem tvůj.
Autor Rbb, 29.08.2007
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... a čas možná všechno změní

29.08.2007 13:14:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí