Pocit...

Pocit...

Anotace: ...,který nejde vyjádřit slovy

Usínám a Ty pomalu vstáváš,
pusinku Ti posílám a Ty mi další dáváš.
Čekám jen kdy zase Tě uvidím
a těm, kteří jsou s Tebou, strašně závidím.
Těším se na další Tvé pohlazení,
na další dotek a pomazlení.
Už schází mi Tvůj něžný hlasek.
Pamatuješ jak po tváří Tě lehtal můj vlasek?
Autor Kopretinka, 29.08.2007
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí