Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: Je o lásce na dálku...

Ztracená láska

Víš, byli jsme ještě děti
nejlepší kamarádi,
když však musela jsem odjeti,
nepřestali jsme se mít rádi.
Necelých pět let,
zůstala jsem úplně bez naděje,
protože jsem se nemohla vrátit zpět
a teď jsem zamotaná do děje.
Toužila jsem po tom tě spatřit
a když si tam stál,
zjistila jsem, že ti zase mohu patřit
a my dva budeme pokračovat dál.
Nejen, že jsem našla ztraceného kamaráda,
ale taky kluka, kterého jsem si vysnila,
kluka, kterého můžu mít opravdu ráda
a stalo se, že jsem se do tebe zbláznila.
Už nikdy tě nechci ztratit,
ztratila bych všechno, co jsem kdy chtěla,
ani tě nechci nikdy trápit.
To bych radši za tebe zemřela.
Vím, že jsi daleko ode mě
a taky vím, že mě nevidíš,
ale i kdyby si byl na druhém konci Země,
budu stále s tebou tam, kde vše cítíš.
Každou minutu na tebe myslívám
a čím dél tě nevidím,tím víc chci s tebou být.
Čím dél s tebou nejsem ,tím víc tě ráda mám.
Proto děkuji za to, že tě můžu mít.
Zdává se mi, jak se nade mnou skláníš
a díváš se svýma hlubokýma očima.
Pak zrána mě polibkem probouzíš
a já nevnímám, že spím doma.
Dřív odmítala jsem, co k tobě cítím,
ale lásce se nedá ubránit,
přijde vždy, když to netuším
a já se o ni nechci poranit.
Myslela jsem si, že dálka je důvod
a já zjistím, že bych se musela hodně trápit,
znovu jsem tě viděla a střelil mě Amorův hrot
a už jsem to nedokázala zastavit.
Dnes vím, že chci jen tebe
a neodradí mě už nic.
I když jsem daleko od tebe,
stále tě mám ráda a pořád víc.
Věř, že kdybychom se měli delší dobu nevidět,
o tvé lásce nebudu a nepochybuji
a jestli je ti to málo, pak bys měl vědět,
že si ten pravý a jediný, protože tě Miluji….
Autor Juřinka, 29.08.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí