POTŘEBUJU TĚ!

POTŘEBUJU TĚ!

Anotace: Spím pod párou tvýho dechu...probudíš mě???

spí moje ústa pod párou dechu
probudit je může jen tvoje chuť

spí moje ruce, daruj jim něhu
mé oči pohledem probuď!

spí moje tělo bez tvojí lásky
jen dotyk ho může probudit

na louce rostou sedmikrásky
vidím je všude, jsou jako ty

zahřej mě svojí otevřenou náručí
já udělám, co si tvé srdce poručí

jsem zoufalá...bez tebe...ve snech zakletá
neříkej že bude tahle noc prokletá

daruj mi chuť, pohled a objetí
pak mezi námi nebude žádné prokletí

sklonil ses nad tělo jako papír bílé
líbal jsi však trochu provinile

až když jsem oči otevřela
láska a vášeň mě pohltila

Té noci prokleté splnil se mi sen
pak už neexistoval bez tebe ani jeden den
Autor sweet.milk, 29.08.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí