Noc či Den

Noc či Den

Anotace: ...

Je noc a já bdím,
je den a já sním,
o listí šeptající něžná slova
o dni, který jednou přijde znova
O lesních jahodách,
jež sladké jak polibky jsou,
o všech těch příhodách,
které snad přijdou…
Autor A.N.Y., 29.08.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji dobrou den a hezké nevšední sny.

29.08.2007 23:43:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí