Polospánek

Polospánek

Anotace: .....

Jak se nám usíná
Zatím co slýcháme
tiché ledabylé ne
jež leží vedle nás
a my doufali
že v tom běhu
dostaneme alespoň jednou náskok
ne nárok na výhru

Tiché ledabylé NE
Je jak půlnoční hymna
Beze slov:"Už se mi chce spát"
Ale přesto
Znějící tak nějak
Obdobně???
Jen s větším kýčem
A soucitným úsměvem
Na rtech
Toho co máš rád
Autor Cassandra, 30.08.2007
Přečteno 785x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí