Skoro

Skoro

Anotace: jen pro Tebe "můj"...

Tvé "skoro" rozbouřilo ve mě vody,
moře citu,
zachvění motýlích křídel cítila jsem v hrudi.
Něžně jsi mě pohladil.
Řasy v sebe spletly se
a jiskřičky Tvých očí zalila noc,
možná, že už spíš.
Možná zdá se Ti o mém "skoro",
skoro jsem chtěla říct...
Skoro, jako plamen šlehající nocí,
skoro, jako bouře rozpoutaná Tebou,
Tvé "skoro" jako já sama,
to "skoro" jako třepetající se křídla motýlů,
tiše!
Náš vesmír ze všech nevyřčených "skoro"
plujících vzduchem...
Nadechuješ a vydechuješ všechna tajná přání,
létáš v obláčcích všech snů.
Náš svět je láskou,
láskou těžkou jako objetí,když odcházíš.
Přes to naše okřídlené nebe zůstává,
tiše...
Autor Andee, 30.08.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí