AMEN

AMEN

Anotace: .....

ptát se proč by asi cenu němělo
stojím tu ,už se dávno setmělo
v hlavě mi koluje milion otázek
jenže odpověd mi nemá kdo říct
ty už tu nejsi
tiše na vždy spíš!
ale proč ?
proč si to musel udělat?
stát a jen chvíli se ze života radovat
jaký mělo smysl to že vodkou si prášky zapil
sakra proč lásko
proč ses mi zabil?
co tě trápilo
vždyt byly jsme na to dva
tys byl můj a já celá tvá
tak co se stalo že si mě tak náhle opustil
strášnýho zločinu ses tím dopustil
víš proč?
na tomhle světě si mě nechal napospas
lásko vrat se chci slyšet ten tvůj hlas
ten výraz v tvém obličeji když říkáš jak mě miluješ
bože proč mě tak moc zranuješ?
ten dopis co si mi u postele nechal
bylo v něm jen slov pár
stálo tam :
LÁSKO MILUJI TĚ A BYLAS PRO MĚ TEN NEJVĚTŠÍ DAR!!!
tak nechápu proč?
proč si mě opustil byl si pro mě vším
a nejvíc mě bolí že tě víckrát nespatřím!
na hrob si s tebou chodím povídat
ale to je přeci jenom kámen!
spi sladce lásko má
miluji tě ......NAVŽDY!
AMEN
Autor Deniska, 30.08.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bože, nevim, jestli to je sílou toho příběhu, nebo básní samotnou, ale zamrazilo mě v zádech...

31.08.2007 09:16:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí