vážně napořád!

vážně napořád!

Anotace: komu se stalo něco podobného pochopí jak mi je

Zda zločinu jsem se dopustila
když začla jsem tě milovat
to nikdo mi víc nepoví....
já křížky začla malovat.
Za každý den bez tebe jeden křížek udělám
snad ti tam je dobře a nezůstal si sám
křížků již přes 60 bude
jako dnů bez tebe
nevím co po stém ze mě zbude
já milovala jen tebe!
a pořád miluju
vzpomínám a na hrob ti nosim kvítí
v dešti, sněhu, bouři i když slunce svítí.
stojím tam a hodiny si s tebou můžu povídat
však ty něříkáš vůbec nic...
protože už přes 2 měsíce v tomhle hrobě spíš!
opustil si mě a za to tě proklínám
ale já miluju tě a ty nejsi sám!
máš tu mě a budeš mít stále
čekej na mě tam kde jsi příjdu za tebou,
jen ne ted i když mě noční můry k tobě zvou!
nedokážu tenhle svět odpustit
strašný chyby bych se musela dopustit!
neuteču odsut jako ty
i když se trápim ještě víc
ale musíš vědět a to ti ted chci říct!
že láskou moji největší zůstaneš napořád
spi sladce lásko má
na tomhle světě tě přeci jen má někdo rád
a jsem to já!
Autor Deniska, 30.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoho dne všechno přebolí a přes zdánlivě živý rány přetáhne zapomnění svůj závoj...přijde další láska a zase se budeš radovat, určitě;-)Musíš jen doufat a věřit. Držím palce:-)

31.08.2007 15:03:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí