O tobě

O tobě

Anotace: celý život...

tiše míjí čas,
asi jako když padá sníh,
neslyšně jdou minuty
a my se ztrácíme v nich...

náhle se nám obzor zamlží,
a přesto víme víc,
co mnozí netuší..

a každý úder srdce
rozechvěje vášeň,
miluji tě tak,
že tento plamen
tak horký,
že spálí všechny pochybnosti,
které snad tvá duše ještě hostí,

tato síla smete příval,
kterým tvůj sen býval,
tak už na nic nečekej
a zkus vzdálenosti,
která nás dělí
- říci dosti......

ale je ticho....
to snad jen se mi někdo zdál
a den plyne obyčejně dál...
Autor Verena, 30.08.2007
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

třeba to nebude a není snění...

30.08.2007 20:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí