Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Strácím to co jsem dřívě mohla vedle sebe potkávati, ale ted už ho nikdy neuvidim......

Rozloučení
,,Pomalu se blíží ten ošidný konec
Je to jak v pohádce , kde zazvonil zvonec
Už tebe lásko nikdy , nikdy neuvidím
Jen o tobě celé své dlouhé chvíle bdím
Mé srdce mě při této myšlence bolí
Jen na chvíli ho lehce rozveselí
Když se tvé koutky na mě rozzáří
Jak sluneční paprsek , který se od vody odráží
Jedna žena na tomto světě štěstí má
Že našla tebe dřív než já
Pamatuj si , že kdybych mohla tak budu o tebe bojovat
Ale co můžu , celý svůj život tě tajně milovat“
Autor hedvička, 31.08.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí