Zběsilý let

Zběsilý let

Anotace: ještěže nás ta láska tak inspiruje :-)

Díval ses tak vášnivě, tak směle, tak hluboce
a já jako malý motýl, ztracen na louce
- lány květů širokých,
tam v prostřed je ten tvůj,
zběsilý let barvami
k tobě stůj co stůj.

A pak někde v půli louky, mezi květy, mezi brouky
zmizel jsi mi z dohledu.
Cestu k tobě nebo zpátky
těžko najít dovedu.
Autor Woe R., 31.08.2007
Přečteno 333x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí