Během pár vteřin...

Během pár vteřin...

Anotace: ...nám láska může změnit život...

Během pár vteřin vzpomínky smažu,
zapomenu na trápení a na bolest,
během pár vteřin si dokážu,
že uvadlá duše zas může kvést.

Během pár vteřin se přestanu trápit
a dostanu chuť zase žít,
během pár vteřin se budu chtít vrátit
tam,kam jsem už nikdy nechtěla jít.

Během pár vteřin vyjde slunce
a nový den změní naše životy,
během pár vteřin se mi rozbuší srdce,
když do mého života vstoupíš ty.
Autor andynka.n, 31.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky předsevzetí... jen aby to byla pravda...

16.09.2007 11:24:00 | sabaku no Gaara

Moc hezke...

02.09.2007 11:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí