Never ending story

Never ending story

Anotace: starší básnička vytažená ze šuplíku...

Mám takový pocit, že něco končí,
další etapa života se mnou se loučí.
Zapomínáš na mě poslední dobou,
srdce začíná se plnit křivdou, zlobou.

Snad sluší ti to s jinou,
vím, že city hynou.
Ale nezemřou hned, možná budou žít dlouho,
jeden rok v mém životě stane se chviličkou pouhou.

Vzpomínky na tebe v hlavě mi zůstanou,
v srdci zmatky a jizvy prostoru dostanou.
Možná dlouhou stýskat se mi bude,
kudy půjdu, uvidím tě všude.

Vztahy jsou jistě těžká věc,
nám to teď nevyšlo, víš to přec.
Potřebuji toho asi víc,
ale neříkám, že nedal jsi mi nic.

Životy naše jak never ending story,
vždyť láska přenáší i hory.
Třeba jednou sejdem se znovu,
ale že jsme spolu byli, díky Bohu.

Na přátelství to moc nevidím,
však nad fotkami s tebou vždy ráda posedím.
Moře slz měla bych prolévat,
se životem asi chvíli nehýbat.

Proč láska vždycky hořce mě bolí?
Mezi rozumem a srdcem špatně se volí...
Autor žabička =), 31.08.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

"Proč láska vždycky hořce mě bolí?"protože taková je,přináší radost,ale i smutek,ale neboj...to bude za chvilku pryč a místo slz bude zase úsměv ve tvé tváři:-)A pokud jde o tvoje dílko,tak je moooc hezké...ale smutné...

31.08.2007 20:04:00 | o3_gambit

Srdce je velké, schová všetky spomienky. Dobré i zlé. Ale najlepšie miesto v srdci má predsa nádej na lásku

31.08.2007 17:03:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí