Ty....

Ty....

Anotace: .....Jsi všude .....

Vezmu papír,začnu psát
a písmena ožijí
Promění se v Tvojí tvář
Tančí....

Svíjí se a točí
energií lásky
Tepou a pění
jak naše krev v žilách

Ze zrcadla v koupelně
zhlíží na mě Tvoje tvář
Jen tiše hledíš
Usmíváš se....

Jsi všude kolem mě
vidím Tě i ve svých snech
Na křídlech vážky
vznášet se nademnou

Mé kroky jdou ulicí
však nejsem to já,kdo řídí směr
To Ty,v mém srdci ukrytá
Šeptáš,kudy jít...
Autor Marvel13, 01.09.2007
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...zamilovanost má příjemné vedlejší účinky:-)

01.09.2007 12:15:00 | Angua

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí