Má láska

Má láska

Anotace: :o)

Má láska je čistá jako padlý sníh,
tak silná že bez ní nelze žít!
Je tak křehká jak ve větru svíce,
však nechci bez ní žíti více.
kus proto mé city vážně brát,
zkus alespoň mě mít rád!
Už nenapadá mě co víc ti mohu říct,
že miluji Tě, křičím z plných plic!
Autor Mrs.Grázl, 01.09.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...

01.09.2007 12:44:00 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí