Láska kamaráda

Láska kamaráda

Anotace: Prostě je to láska ale je pro mně tak jak to říkám ale děkuju že je a prosím ať je. Dík

Když večer usínám tak v myšlenkách mám tebe.
Když do sna vstupuji promítám si tebe.
Když ráno se probouzím tak v hlavě mám tebe.
Když obrázky prohlížím mám tam hlavně tebe.
Když zima je a mě opravdu zebe, myslím jen na tebe.

Tak mi prosím řekni proč nemám tě u sebe.
Proč si tak vzdálená a prostě tu nejsi se mnou.
Copak to je všechno klam a já mám myšlenku temnou.

Asi jo, ale pak prosím, odpusť mi,
kdož skutečně jsi, že tě v srdci nosím
ač v sobě lásku dusím, miluji tě, a mám tě rád
s láskou ti děkuji, že jsem tvůj kamarád.
Autor RendyMCAir, 16.05.2005
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí