cestovatelé

cestovatelé

Anotace: nebe,peklo ráj,tak si lásko hraj:-)

Nejdřív to
krásně vonělo
a sladce se chvělo,
kouzlo nadějí,
nás svádělo
nocí tančit
jako divocí andělé
létat se naučit,
porozumět vesmíru
dva cestovatelé touhou
Nejdřív to
zářilo a kvetlo,
na začátku bylo světlo
světlušek roje
tvořily ohňostroje
posbíral si z nebe hvězdy
a nebe zůstalo nahé
tak sis vzal barvičky
a srdíčky
jsi pomaloval oblohu,
pověsil na ně žárovičky
abys rozsvítil lásku
a do mého batohu
ustřihls kus modrého z nebe

Potom to odkvetlo
a zhaslo světlo,
slunce se leklo
komety zhořely
a my jsme běželi
vyhnali nás jako z ráje
dva milence sténaje
co o hřích se pokoušeli
Potom už nebe
bylo šedé
a všechno kolem nás tak škaredé
Zůstal mi cestovní pas
a razítka
kompas
anděla vizitka
a v batůžku kus nebe
mám schované od tebe...
Autor laura3, 01.09.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí