Sázka

Sázka

Anotace: Sázka se ....šťastným... koncem. Proto jsem to dala do vyznání. :)

Přišel až když jsem ho nečekala,
seděla jsem v temném koutě a tiše plakala.
Poklekl ke mně a pohladil mě po tváři,
přičemž se mu oči vždy rozzáří.
Nevydržela jsem a schoulila se mu v náručí,
to on mě novým věcem vždy naučí.

Od začátku ke mně milý byl
a jediný mě vždy pochopil.
Byla jsem smutná a on veselý,
své kamarády kvůli mně rád oželí.
Našla jsem v něm lásku
a on ve mně…nejspíš jen malou krásku.

Jak moc mi dokázal ublížit,
budu mu moci někdy odpustit?
Nejspíš ano…
Je tu se mnou a omlouvá se…
,,Přehnal jsem to…,, to ale stává se…

Může za to krutá sázka…
Díky které vím, co to je…, ta mocná láska…
Autor Toxic Freesia, 02.09.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí