Anděl s jedním křídlem

Anděl s jedním křídlem

Anotace: Nad krajinou svítá, s mou duší láska zmítá. Jako anděl tu s jedním křídlem stojím, vzlétnou se ale tolik bojím.

Nad krajinou svítá,
s mou duší láska zmítá.
Jako anděl tu s jedním křídlem stojím,
vzlétnou se ale tolik bojím.

Čekala jsem na tebe,
jako slunce na nebe.
Tys to druhé křídlo měl,
jen ty jsi se mnou vzlétnou směl.

Nepouštěj mě prosím,
v mém srdci tebe nosím.
Najednou můj život smysl má,
nachází kdo nehledá.

Lásky tolik mi dáš,
něhu, pochopení v srdci máš.
Jako strážný anděl při mě stojíš,
ale je hodně věcí, co o mě nevíš. :o)

Součástí mého života ses stal,
vše krásné co mohl mi dáváš a si dal.
Miluji tě jako květina slunce,
když me svou dlaní hladíš lehce.
Autor Pferdgirl, 02.09.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí