Láska

Láska

Anotace: ...

Laska to je symfonie,
co svoje tóny hraje,
a když se přidá melancholie,
tak každé srdce taje.

Té písni já teď naslouchám
a svým srdcem se řídit,
do Tebe jsem zamilován,
jen Tobě chci se líbit.

K lásce patří taky chvění,
samozřejmě trocha snění,
nesmí chybět ani chtění,
ale hlavní je porozumnění...
Autor Buči, 02.09.2007
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu kýčovité,ale proč ne?

09.09.2007 09:14:00 | Kávový Poutník

až na nějaké to slovíčko...tak moc dobré...

02.09.2007 12:30:00 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí