Tajná

Tajná

Anotace: Tulíškovi od Luboše:-) ... tohle je první má básenka která má konkrétní věnování konkrétnímu človíčkovi..

Venku se setmělo,
končí se den.
Nám všechno začíná
je to jak sen..

Tma všechno zakryje
polibky pohltí
nic je už nesmyje
snad je to láska..snad prokletí

Oddávám se pocitům
oddávám se tobě
když blížím se k tvojim rtům
hřeješ mě u srdce, spaluješ v sobě..

Krademe si chvilky v moři času potají
vznesem se k oblakům v jakékoli době
něžnosti naše rty šeptají.
Ztrácíš se ve mě, ztrácím se v tobě..
Autor Ninala, 02.09.2007
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí