Ty a nebe

Ty a nebe

Anotace: no sice to už není tak aktualní už je všechno v pohodě ale když už je napsana :-)

Kouknu se okem, vidím Tebe
kouknu se druhým a vidím nebe.
Přemýšlím nahlas co z toho bude,
není mi to jasné, ale něco se klube.

Najednou odcházíš, jen pusu mi dáš,
není to málo, ale myslela jsem, že víc pro mě máš.
Chtěla sjem obejmout, nebýt tak sama,
ale odjel jsi a já byla malá opuštěná dáma.

Jediné co mi zbylo bylo nebe,
rozhodla sjem se už nikoho nevidět, ani Tebe.
Autor Kopretinka, 02.09.2007
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí