Myška na zkušené

Myška na zkušené

Anotace: ****

Malé myšce,
co nečeká na kus sýra,
když ji zavolám,
jde stále jinam.

Chce sice přiběhnout,
táhne ji to stále,

omrzelo se jí čekat,
tak pádí dále.

Nejraději v hospůdce,
ve starém sklípku
hoduje,
každý drobet sýru
lačně sleduje.

Dávej myško,
na sebe pozor veliký,
koucour čtyři nohy má,
tohle je chlap vysoký.

Není každý sýr
jen pro Tě určený,
buď rychlá
a prchni,
čas máš vymezený.

Snad se trochu poučíš,
vše Ti plyne sladce,
buď brzy ve své komůrce,
všemu se vyhni hladce.

Chci Tě ještě spatřit,
myško malá,neposedná,
chci vidět Tvůj čumáček
a očka černá.

Schovám pro Tebe
chutný sýr,
přijď ke mně,
chci se s Tebou
o něj podělit.
Autor devcatko z jetele, 02.09.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí