Lásko...

Lásko...

Anotace: <3 <3 <3

Toužím Tě najít,
i když Tě mám.
Nevím, jak žít,
a přece jdu dál...

Usínáš,
ale já spím...¨
Vždycky se usmíváš,
když se ptám: ,,Smím?“

Jen jedno jediné,
chtěl bych Tě znát.
Nemáš pro jiné,
ale přesto, chceš dát.

V lásce tě kolíbám,
usínáš mi v náručí.
Před zlem Tě uhlídám,
za to Ti, má Lásko ručím...

Když končí den,
záříš a po tváři mne tvoje dlaně hladí.
Pošeptej mi, kdo je to jen,
kdo mne to noc co noc svádí?...

Napověz Lásko,
co mám psát dál?
Voňavá krásko,
jen s Tebou bych si na Romea hrál...
Autor Lady_.illusion., 03.09.2007
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí