Jsou to už čtyři roky

Jsou to už čtyři roky

Anotace: a přitom se to zdá, jak včera

Jsou to už čtyři roky.
Právě dnes. Právě teď...
Kdy naše rty se semkly
- v jedno sladké tajemství.
První láska. První polibek.

Pak jsi zmizel. Navždy.
(Zdálo se...)
Počítala jsem s tím.
První láska se holt vytratí.
Má z ní zbýt vzpomínka.
/Tu funkci si plnil poctivě.../

Jenže teď jsi zpátky!
Vrátil ses.
Jenže do MÉHO teritoria.
Tak co tu proboha děláš?!
Měla jsem tě ráda...

Mám tě ráda.
Jen už tě nechci...
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dvakrát nevstoupíš do jedné řeky... ;)... asi na tom něco bude...

03.09.2007 14:30:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí