Daleko...

Daleko...

Anotace: Snad...někdy...možná...

Chtěla bych se schoulit k Tobě pod peřinu a snít.
Celým svým srdíčkem vnímat to bezpečí a klid.
Chtěla bych vzít Tvou dlaň do svých dlaní,
chtěla bych Ti splnit každé přání.
Chtěla bych promilovat celou noc,skončit až nad ránem,
a ráno z postele nás nedostanou,pod peřinou zůstanem...
Zamkni!Ve dveřích nech klíč.
Utečeme od času,daleko.Prostě pryč.
Utéct tam,kde nenajdou nás ani hloupý sny,
tam,kde nejsou týdny,roky nebo dny...
Tam kde nemusíme říkat: Už budu muset jít.
Tam schoulíme se pod peřinu a budeme snít...
Autor Písklátko, 03.09.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mě se to strašně líbí!!! =)

03.09.2007 17:48:00 | Ágnes

pouzivas uplne jednoduchy rymy,a to dela tu absnicku jedinecnou..fakt moc hezky:)

03.09.2007 16:52:00 | Úsměv sedmnáctky

To je krásný!!!

03.09.2007 16:44:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí