Skráně

Skráně

Anotace: ..jedno úplně banální vyznání..

Potkala jsem večerní Lásku
Neřekla, že se tak jmenuje…
Dotkla se mé skráně prostě
a věděla, že bezhlavě miluje

Potkala jsem po ránu Lásku
Halila tvář jemnou loktuší…
Dala mi rty v horkém soustě
a říkala, že moc ráda pokouší

Potkala jsem půlnoční Lásku
Chtěla jsem celou anebo nic...
Vzala mne za ruku POSTÉ,
upila ze sebe, z těl..a ze zornic

Potkala jsem, potkala Lásku
Nelhala, že lodi odplují …
Dala mi své skráně prostě
a věděla, že bezhlavě miluji
Autor Mirka Hedbávná, 03.09.2007
Přečteno 1013x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...to je hézké...:o)

03.09.2007 17:07:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí