Samotinká

Samotinká

Anotace: Někdy jsme hold sami...:(

sama samotinká,
dívka bez lásky,
malá krasotinka
sbírá oblázky

oblázky bez srdcí,
oblázky nahé,
o co je poprosí
to její drahé

hledá to,
co v zapomnění leží,
tím víc jí schází,
čím dál čas běží

sama samotinká
víla bez lásky,
marně čeká na toho,
kdo pohladí jí vlásky..
Autor Angee Withwings, 03.09.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí