Do říše hříšné

Do říše hříšné

Anotace: pro Tebe lásko...

zamávám křídly,
a odletím pryč,
do říše hříšné,
kde andělé spí,
do království peří,
kde stále se věří,
že člověk má srdce,
k milování,
na rozestlaných,
lístcích růží planých,
polechtám tvé bříško,
a ty mi slíbíš,
že zamáváš křídly,
a přiletíš k nám,
do říše pyšné,
kde skromní spí
Autor Muta cum liquida, 03.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejdou ty křídla aspoň vypůjčit?? Stačilo by na pár hodin...

03.09.2007 19:35:00 | prostějanek

* :-)

03.09.2007 18:53:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí